ŞANLIURFASPOR'DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU: BAŞKAN ÖZYAVUZ DESTEĞİNİ AÇIKLADI BAŞARI DİLEDİ
Şanlıurfaspor’da bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda iş insanı Hasan Avcı, delegelerin desteğini alarak kulübün yeni başkanı seçildi.
Hasan Avcı’nın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde dikkat çeken isimlerden biri de Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un oğlu ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un kardeşi olan Hakan Özyavuz oldu.

Şanlıurfaspor'a verdiği desteklerle her zaman sarı yeşil sevdaya vurgu yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, başkanlığa seçilen Hasan Avcı ve yönetimine başarılar diledi. Şehrimizin markası olan Şanlıurfaspor'a geçmişte olduğu gibi bundan sonra da mali, sportif ve gerektiğinde stadda bir taraftar gibi destek vermeye devam edeceğim. Bu şehir, bu takım herşeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Birlik olursak sportif başarı kaçınılmaz olur. Şimdiden 2026-2027 sezonu için Şanlıurfaspor'a üstün başarılar diliyorum. Açıklamasında bulundu.
MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ VE BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN OSMAN MUTLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ VE BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN OSMAN MUTLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’na atanan Osman Mutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
POMEM VE ASEM SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI: HARRANLI GENÇLER HAYALLERİNE KAVUŞTU
Harran Belediyesi tarafından gençlerin geleceğine katkı sunmak amacıyla açılan ücretsiz hazırlık kursları, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. Polis, bekçi ve astsubay olma hayali kuran gençler, belediyenin sağladığı eğitim desteği sayesinde hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN ŞANLIURFA’NIN “ŞANLI” UNVANI MESAJI
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa'ya “Şanlı” unvanının verilişinin 42. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: BABA TOPLUMUN MİHENK TAŞIDIR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özyavuz, babalık gibi kutsal bir vazifeyi üstlenip, evlatlarımızın hayata tutunması için gösterdiği fedakârlıklardan ötürü tüm babaların gününü kutladığını ifade etti.
HARRAN BELEDİYESİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ TABLET İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Harran Belediyesi, ilçe genelinde YKS’ye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla düzenlediği ödüllü TYT-AYT deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere tablet hediye etti.Belediyenin sponsorluğunda gerçekleştirilen deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler, emeklerinin karşılığını aldı.
