POMEM VE ASEM SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI: HARRANLI GENÇLER HAYALLERİNE KAVUŞTU
Harran Belediyesi tarafından gençlerin geleceğine katkı sunmak amacıyla açılan ücretsiz hazırlık kursları, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. Polis, bekçi ve astsubay olma hayali kuran gençler, belediyenin sağladığı eğitim desteği sayesinde hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde verilen ücretsiz hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, 33. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) mülakatlarında önemli başarılar elde etti.
Alanında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanan kursiyerlerden 19 öğrenci POMEM’i, 5 öğrenci ise ASEM’i kazanarak meslek hayallerini gerçeğe dönüştürdü.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, gençlerin elde ettiği başarıdan büyük gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Belediye olarak gençlerimizin eğitimine ve geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kültür ve Gençlik Merkezimizde açtığımız POMEM ve ASEM kurslarında eğitim gören öğrencilerimizin önemli bir başarı elde ederek polislik ve astsubaylık mesleklerine adım atmaları bizleri son derece mutlu etti. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, vatana hizmet yolunda sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum.”
POMEM’i kazanan öğrenciler; Ali Çiftçi, Halil Akay, İbrahim Çarboğa, İsmail Duran, Ömer Faruk Selman, İbrahim Yıldız, Ömer Kırkıl, Selahaddin Akmeşe, Hüseyin Karadeniz, Mehmet Ali Karadeniz, Abdüllatif Beyboğa, Fevzi Kocakaplan, Mehmet Balaban, İbrahim Arıktaş, İbrahim Çoban, Ali Alkan, Halil Aktı, Yusuf Işık ve Mustafa Öztürk oldu.
ASEM’i kazanan öğrenciler ise İbrahim Atlı, Hüseyin Atlı, Yusuf Bulut, Abdulbaki Kabul ve İsa Aka olarak açıklandı.
Harran Belediyesi tarafından sürdürülen ücretsiz hazırlık kurslarının, gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir rol oynadığı belirtilirken, kursların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği ifade edildi.
HARRAN GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
HARRAN GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un ilçe gençliğine yönelik sportif yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
HARRAN BELEDİYESİ SPORTİF YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Harran Belediyesi, gençlerin spor yapabileceği alanları artırmak için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un direktifleriyle hem merkez hem de kırsal mahallelerde sportif yatırımlar bir bir hayata geçiriliyor.
MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ VE BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN OSMAN MUTLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’na atanan Osman Mutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN ŞANLIURFA’NIN “ŞANLI” UNVANI MESAJI
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa'ya “Şanlı” unvanının verilişinin 42. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: BABA TOPLUMUN MİHENK TAŞIDIR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özyavuz, babalık gibi kutsal bir vazifeyi üstlenip, evlatlarımızın hayata tutunması için gösterdiği fedakârlıklardan ötürü tüm babaların gününü kutladığını ifade etti.
