MICIR OCAĞI FAALİYETE GEÇTİ: HARRAN'DA YOL SORUNU KALMAYACAK
MICIR OCAĞI FAALİYETE GEÇTİ: HARRAN'DA YOL SORUNU KALMAYACAK
Harran Belediyesi, ilçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını kesintisiz sürdürmeye devam ediyor. Belediye bünyesinde faaliyete geçirilen mıcır ocağı, 24 saat esaslı çalışma sistemiyle hizmet üreterek önemli bir rol üstleniyor.
Merkez ve kırsal mahallelerin tamamına eşit, adil ve kaliteli hizmet anlayışıyla yaklaşan Harran Belediyesi, mıcır ocağından elde edilen malzemelerle yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden yürütüyor.
Harran Belediyesinin öz kaynaklarıyla hizmete açılan mıcır ocağı sayesinde ilçenin her noktasında altyapı güçlendiriliyor, yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.Belediye ekipleri, gece gündüz demeden üretim yaparak vatandaşların ihtiyaç duyduğu malzemeleri zamanında temin ediyor. Bu çalışma, özellikle kırsal bölgelerdeki mahalle yollarının iyileştirilmesinde büyük katkı sağlıyor.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: “Harran’ımızın her bir metrekaresine eşit hizmet ulaştırmak en büyük önceliğimiz. Mıcır ocağımızın 24 saat kesintisiz çalışması sayesinde üstyapı çalışmalarımız hız kazandı. Merkezden kırsala kadar tüm mahallelerimizde aynı standartta hizmet üretmeye devam edeceğiz. Amacımız, hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir Harran, yolları sağlam, vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti ulaştırmaktır dedi.
MICIR OCAĞI FAALİYETE GEÇTİ: HARRAN'DA YOL SORUNU KALMAYACAK
BAŞKAN ÖZYAVUZ: SPOR'U VE SANATI YAŞAM BİÇİMİ EDİNEN BİR GENÇLİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, eğitim, spor ve sanatı ilçede bir yaşam tarzı haline getirme hedefiyle yeni müjdeler verdi.
BAŞKAN ÖZYAVUZ GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK İLE GÖRÜŞTÜ
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: İLKELİ VE TARAFSIZ HABERCİLİK BUGÜNÜ DAHA ANLAMLI KILAR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm gazetecilerin gününü kutladı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: GECEMİZDE GÜNDÜZÜMÜZDE MİLLETTİR BİZİM
Şanlıurfa'nın tarihi ilçesi Harran'da, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un sosyal belediyecilik anlayışı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Başkan Özyavuz'un "Millet Odası" olarak adlandırılan kabul salonu, hemşehrilerin yoğun talebiyle dolup taşıyor.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: ÖĞRETMEN KARANLIKTA YOL GÖSTEREN BİR MEŞALEDİR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
