BAŞKAN ÖZYAVUZ DUYURDU: HARRAN'A YENİ ADLİYE SARAYI YAPILACAK
Harran Belediyesi Başkanı Mahmut Özyavuz, Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye yeni bir Adliye Sarayı kazandırılacağını açıkladı.
Başkan Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada, 2026 Yılı Yatırım Programı’na alınan Harran Adalet Sarayı projesinin uzun süredir takip edildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Müjde! Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Harran’ımıza yeni Adalet Sarayı kazandırıyoruz. 2026 Yılı Yatırım Programına alınan Adalet Sarayı talebini göreve başladıkları günden bu yana sürekli yineliyen başta Cumhuriyet Savcılarımız İsmail Osmanoğlu ve Ahmet Berk Aydın olmak üzere tüm hakimlerimize, adliye çalışanlarımıza ve kıymetli Harranlı hemşehrilerimize hayırlı olsun.

”Başkan Özyavuz, yeni Adliye Sarayı’nın Harran’da adalet hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.
MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ VE BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN OSMAN MUTLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ VE BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN OSMAN MUTLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’na atanan Osman Mutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
POMEM VE ASEM SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI: HARRANLI GENÇLER HAYALLERİNE KAVUŞTU
Harran Belediyesi tarafından gençlerin geleceğine katkı sunmak amacıyla açılan ücretsiz hazırlık kursları, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. Polis, bekçi ve astsubay olma hayali kuran gençler, belediyenin sağladığı eğitim desteği sayesinde hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN ŞANLIURFA’NIN “ŞANLI” UNVANI MESAJI
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa'ya “Şanlı” unvanının verilişinin 42. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: BABA TOPLUMUN MİHENK TAŞIDIR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özyavuz, babalık gibi kutsal bir vazifeyi üstlenip, evlatlarımızın hayata tutunması için gösterdiği fedakârlıklardan ötürü tüm babaların gününü kutladığını ifade etti.
HARRAN BELEDİYESİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ TABLET İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Harran Belediyesi, ilçe genelinde YKS’ye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla düzenlediği ödüllü TYT-AYT deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere tablet hediye etti.Belediyenin sponsorluğunda gerçekleştirilen deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler, emeklerinin karşılığını aldı.
