BAŞKAN ÖZYAVUZ BAYRAMDA GÜNDÜZ AİLESİNİ UNUTMADI
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Kurban Bayramı nedeniyle ilçede elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
Buğdaytepe Mahallesi’nde meydana gelen trajik trafik kazasında yaşamını yitiren Halil Gündüz ve diğer gençlerin ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Özyavuz, başsağlığı dileklerini iletti ve bayramlaşmada bulundu.
Ziyaret sırasında Başkan Özyavuz, Hakk’ın rahmetine kavuşanlar için kurban kesti. Ailelerin acısını paylaşan Özyavuz, “Bayramların en güzel yanı sevdiklerimizle bir arada olmaktır. Ancak aramızdan ayrılan kardeşlerimizi de unutmamak, onların ailelerinin yanında olmak boynumuzun borcudur.” Açıklamasında bulundu.
HARRAN'DA GÖNÜLLER BİR OLDU: CUMHUR ODASI'NDA BAYRAM SEVİNCİ
HARRAN'DA GÖNÜLLER BİR OLDU: CUMHUR ODASI'NDA BAYRAM SEVİNCİ
Kurban Bayramı’nın ilk gününde Harran'da büyük bir bayram coşkusu yaşandı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
HARRAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSU ÇOK DAHA GÜÇLÜ
Harran Belediyesi, ilçeye daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla araç filosunu yeni iş makineleri ve hizmet araçlarıyla güçlendirdi.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: 19 MAYIS ÖZGÜRLÜK VE İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: ANNE SEVGİSİ, SEVGİLERİN EN BÜYÜĞÜ, EN KIYMETLİSİDİR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
